joi, 27 august 2009

salata cu ciuperci















Ingrediente
-1 kg ciuperci
-4 oua
-~200 ml ulei
-sare
-piper
-2 catei usturoi mici
-1 legatura marar
-1/2 lamaie
-1 lingura mustar

Mod de preparare
Ciupercile se spala se curata , se taie marunt si se pun intr-o tigaie cu un pic de ulei se pune capacul si se lasa la foc mic astfel ele lasa apa si se fierb, cand zeama a scazut se mai lasa un pic insa sa nu se prajeasca se condimenteaza si se dau deoparte sa se raceasca. Pentru maioneza avem nevoie de 2 oua fierte si anume de 2 galbenusuri fierte si 2 crude, se mixeaza bine si se aduaga cate un pic de ulei la final adaugam mustarul si zeama de la 1/2 lamaie. Mararul se toaca marunt iar usturoiul se piseaza si se "bate" bine pana ce obtinem o pasta. Se ameasteca toate adica ciupercile maioneza , usturoiul si mararul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog