marți, 22 decembrie 2009

gratar de pui



Ingrediente
pulpe de pui(eu am avut 4)
pentru marinata:
-200 ml vin
-100 ml apa
-cimbru
-busuioc
-delicat
-piper
-1 ceapa
-1 lamaie

Mod de preparare
Pulpele de pui se spala. Se face marina: se amesteca vinul cu apa, cimbrul, busuiocul, delicat, piper. Intr-un vas se aseaza carnea, iar printre bucatile de carne se pun feliute de ceapa si lamie apoi se adauga marinata. Se da la frigider timp de cel putin 12 ore. eu am lasat 24 h. A doua zi se fac la gratar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog