duminică, 5 septembrie 2010

pui crocant cu garnitura de legume asorate




Ingrediente
- carne de pui(pipet, pulpe)
- 5 cartofi mari
-300 gr ciuperci
-1 ardei capia mare
-sare, piper
-pesmet
-boia dulce
- condiment picant
-rozmarin sau oregano
- busuioc
- ulei
-2 oua
-parmezan
Mod de preparare
Se face un amestec din condimente cu pesmet. Separat se bat 2 oua cu un pic de lapte se aduga piper si sare si un pic de pesmet se obtine o sasta care curge.
Se trece puiul prin pesmet apoi prin ou iar prin pesmet. Se aseaza intr-o tava si se da la copt 50 min.
Cartofii se curata apoi se taie felii , ciupercile se spala si se tai in doua sau in patru, capia se taie felii. Se pun toate legumele intr-un vas yena, uns cu ulei, se condimenteaza cu sare, piper si condiment picant, se amesteca bine apoi se pune deasupra o folie de aluminiu si se da la cuptor 45 min.
Cand sunt gata se presoara deasupra parmezan ras

2 comentarii:

  1. Imi place reteta!
    Cred ca au fost delicioase!

    RăspundețiȘtergere
  2. pulpitele au iesit foarte bune crocante si aromate, asemanatoare cu cele care se vand la fast-food-uri

    RăspundețiȘtergere

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog