joi, 3 februarie 2011

briose cremoase...la sedinta foto:))





Ingrediente
-6 albusuri ou
-150 gr zahar
~350 gr faina
-100 ml iaurt
-60 ml ulei
- praf de copt
- coaja de la o porocala
- esenta de lamaie
crema:
-2 galbenusuri ou
-200 ml lapte
-150 ml zahar
-200 ml frisca
-1 intariror frisca
- 2 lingura amidon
-esenta lamaie
- 50 gr ciocolata neagra



Mod de preparare
Albusurile se bat spuma se adauga zaharul se bate bine apoi se pune iaurtul, uleiul , coaja de portocala , esenta si faina amestecata cu praf de copt. Se omogenizeaza compozitia. Se toarna in forme si se coace 30 min.
Crema: Se pune laptele la fiert separat se amesteca galbenusurile cu amidonul se amesteca cu laptele caldut si zaharul.Cand se ingroase se lasa sa fiarba un pic si se ia de pe foc. Se imparte crema in doua in una se pune esenta de lamaie in alta ciocolata topita se amesteca dupa ce s-a racit cu frisca batuta+ intaritor.
Se pune peste briosele racite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ABONEAZATE LA FEED

s-ar putea sa iti placa si

Related Posts with Thumbnails

iubiti frumosul, iubiti-va pe voi si pe cei de linga voi, iubiti sa fiti sanatosi....respectati-va

aboneaztate la acest blog